De toneelavond van ASV Oostflakkee wordt weer een klapper.
De toneelavond van ASV Oostflakkee wordt weer een klapper.

Toneelavond met 'De Nieuwe Comedie'

Algemeen 360 keer gelezen

Oude-Tonge- De jaarlijkse toneelavond van de Algemene Seniorenvereniging Oostflakkee wordt dit jaar verzorgd door de toneelvereniging 'De Nieuwe Comedie' uit Oud Gastel. Zij spelen: De Schoonmaaksters, geschreven door Marcel Kragt.

Korte inhoud: De belangrijkste bewoners van een middelbare school zijn de leerlingen en de leraren zou je denken, maar dat is niet zo. In "De Schoonmaaksters" van De Nieuwe Comedie zijn het de schoonmaaksters, de conciërge, de hul conciërge en de directeur. De reden is eenvoudig: het is de laatste dag van de zomervakantie en dan zijn er nog geen lessen. Een leeg gebouw dus, maar denk nou niet dat er niets gebeurt! De schoonmaaksters komen na de vakantie weer naar school, vertellen aan elkaar hun belevenissen en drinken gezellig een bakkie. De directeur moet nog even naar het lesrooster kijken en de conciërges hebben zo hun klusjes. Ze kunnen allemaal goed met elkaar opschieten, maar soms gaat het mis…. En om eerlijk te zijn: in het toneelspel dat De Nieuwe Comedie opvoert, gaat het dit jaar helemaal verkeerd! Alle zeilen moeten bijgezet worden om de problemen op tijd op te lossen, want de lessen beginnen bijna…..

De voorstelling wordt op 7 maart gehouden in De Grutterswei in Oude-Tonge. De avond begint om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.
De toegangskaarten kosten € 10,00.
Aanmelden bij Herman Zonneveld per e-mail h.zonneveld39@hotmail.com of telefonisch 0187-630098.
Betaling overmaken op bankrekening NL22 RABO 0314 6579 59 t.n.v. Algemene Senioren Vereniging Oostflakkee voor 3 maart.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant