Afbeelding
Foto: pixabay.com

Originele reclame met bierviltjes

Actueel 591 keer gelezen

Hoe meer naamsbekendheid, hoe meer klanten, en hoe meer je zult verkopen. Het is daarom belangrijk er alles aan te doen om zoveel mogelijk naamsbekendheid te krijgen. Je kunt er voor kiezen een gigantisch bilboard langs de snelweg te laten plaatsen, maar je kunt het ook in kleinere dingen zoeken. Een paar van dingen die kunnen helpen bij het creëren van meer naamsbekendheid is het laten drukken van folders, flyers of bierviltjes.

Vergeet me niet
Als beginnend ondernemer wil je zo snel mogelijk zo veel mogelijk naamsbekendheid creëren. Als langer bestaand bedrijf kan het goed zijn dat je de naamsbekendheid wilt vergroten. Het is eigenlijk heel gemakkelijk: zonder naamsbekendheid geen klanten. Dit houdt in dat klanten moeten weten dat je bestaat, en dat je vindbaar moet zijn. Daarnaast moeten ze je herinneren als ze een dienst nodig. Er moet gelijk een lampje gaan branden om precies jou te bellen. Zijn ze je tegen die tijd al vergeten? Dan bellen ze iemand anders, en ben je voor je het weet een potentiële klant kwijt. Het is dus essentieel dat jouw naam blijft hangen, zodat ze jou hoe dan ook als eerste zullen bellen zodra ze een probleem hebben. Hoe je dit kunt bereiken? Door op een slimme manier reclame in te zetten.

Origineel
Het vergroten of creëren van naamsbekendheid kan op veel manieren. Het is belangrijk dat je online naamsbekendheid creëert door bijvoorbeeld een goede website te laten bouwen. Ook offline naamsbekendheid creëren is belangrijk. Een leuke en handige manier om deze zogenaamde offline naamsbekendheid te vergroten, is door te adverteren op bierviltjes. Overal waar je komt, in ieder restaurant en in iedere café vind je in bierviltjes. Je kunt de viltjes heel eenvoudig online bestellen en laten drukken. Van pannenkoekenhuis tot karaokebar – als je bierviltjes inzet bereik je hoe dan ook een heel breed publiek. Hartstikke origineel en doeltreffend!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant