Jongerenactiviteitencentrum krijgt nieuwe pooltafel; Flakkee Verhuizers sponsort vervoer.
Jongerenactiviteitencentrum krijgt nieuwe pooltafel; Flakkee Verhuizers sponsort vervoer.

JAC krijgt nieuwe pooltafel

Algemeen 353 keer gelezen

Op zaterdag 15 februari werd er in het JAC te Middelharnis een 'nieuwe' pooltafel geplaatst. Dit klinkt eenvoudig, maar het had wat voeten in aarde. Het is leuk om voor een zacht prijsje een prachttafel op de kop te tikken, zo'n bakbeest van meer dan 250 kilogram vervoeren is deel 2.

Een maand of twee geleden begon dit avontuur. In de wetenschap dat - door intensief gebruik - de oude pooltafel minder begon te worden, bood een particulier zijn pooltafel aan. Het enthousiasme voor dit idee was onder de jongeren groot. Echter, geen van allen had familie of vrienden met een heftruck plus stevige aanhangwagen, of nog beter: een vrachtwagen met laadklep.

U begrijpt het: dit is het punt waarop Flakkee Verhuizers om de hoek komt. Na een korte kennismaking bleek dat zij bereid waren om persoonlijke inzet en materiaal voor het jongerenwerk vrij te maken. Op de betreffende zaterdagochtend startte de klus rond 09:00 uur. Anderhalf uur later stond de nieuwe tafel op z'n plek en was men van de oude af. Daarover valt nog wat te zeggen. Ten eerste: die was flink zwaarder. Dat waren ze bij de kennismaking vergeten te melden… Overigens zagen ze vrij snel dat dat voor het verhuizen niet deerde. En ten tweede: de oude tafel krijgt een plek bij oudere jeugd. Gedeelde vreugd is dubbel plezier!

Namens het jongerenwerk worden twee partijen hartelijk bedankt: de leverancier van de nieuwe pooltafel en niet in het minst Flakkee Verhuizers. Voor het JAC was het zo 'een hele zorg minder…'
De jeugd van 12 t/m 18 jaar mag de nieuwe tafel komen testen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant