DVV '09 was vaak voor het OFB-doel te vinden echter tot een treffer kwam het niet (Foto: Marjo Smit).

Beter DVV '09 komt tegen OFB niet tot scoren

Algemeen 275 keer gelezen

Dirksland - Afgelopen zaterdag speelde DVV '09 het thuisduel tegen OFB.

OFB was als eerste gevaarlijk, maar de voorzet van Ketting werd door de OFB aanvallers gemist. Hierna nam DVV '09 het heft in handen. Van Putten profiteert van een uitglijdende back en zet de verdediging van OFB gelijk aan het werk. Hierna volgen een serie aan standaardsituaties. Eerst is het een vrije trap die het hoofd van Ries van den Boogert bereikt maar die ziet de bal via de lat over gaan.Hierna is het Meuldijk die een aantal kansen krijgt. Eerst is het een mooie pass van Joost van den Boogert die hem alleen voor de keeper zet, maar hij net de controle mist. En als hij vijf minuten later weer alleen voor de keeper verschijnt, vliegt de bal naast. In de omschakeling kon OFB wel nog een paar keer gevaarlijk doorkomen met de snelheid van Hokke, Overbeeke en Floor. Vlak voor rust is Meuldijk met een vlammend schot nog dicht bij de openingstreffer, maar is het wederom de doelman Verstrate die knap redding brengt.

Na rust is het Van Putten die tot driemaal toe alleen voor de OFB-doelman verschijnt maar even zoveel keren brengt deze redding. Een kopbal van Melissant stuitert via de binnenkant van de paal terug het veld in en ook Meuldijk heeft geen geluk bij de afronding. Het bleef uiteindelijk na 90 minuten spelen 0-0.