De teams van het profiel Bouwen, Wonen en Interieur (BWI) enProduceren en  Installeren en Energie (PIE)  pakten de provinciale  kampioenstitel.
De teams van het profiel Bouwen, Wonen en Interieur (BWI) enProduceren en Installeren en Energie (PIE) pakten de provinciale kampioenstitel.

RGO-vmbo onverslaanbaar in voorrondes Skills Talents

Algemeen 229 keer gelezen

Jaarlijks worden er landelijke vmbo-vakwedstrijden georganiseerd, de Skills Talents. Daar tonen vierdejaars vmbo'ers aan een vakjury hun talenten in het eigen vakgebied. Het team dat provinciaal kampioen wordt verdient een ticket voor het Nederland Kampioenschap. Dit vindt dit jaar plaats op 5 maart in Leeuwarden.

Tijdens de provinciale kampioenschappen Skills Talents waren de leerlingen van de RGO-vmbo Middelharnis oppermachtig. De teams van het profiel Bouwen, Wonen en Interieur (BWI) waren de concurrentie te sterk af en pakten de provinciale kampioenstitel én de reservetitel.

Het team van het profiel Produceren, Installeren en Energie (PIE) liet de concurrentie het nakijken en pakte eveneens de provinciale kampioenstitel. Ook zij zijn verzekerd van een ticket voor het Nederlands kampioenschap.

Beide teams maken zich op voor het Nederlands Kampioenschap in Leeuwarden en vertegenwoordigen het provincieteam Zuid Holland Hawks om een greep te doen naar de hoogste plaats op het erepodium. De RGO vmbo is trots dat deze teams hun vakmanschap gaan tonen op het Nederlands kampioenschap Skills Talents op 5 maart te Leeuwarden!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant