DVV-er Rolf van Putten (2e van rechts) scoort hier de 1-4 en maakt zijn tweede treffer in het duel  tegen FIOS (foto: Marjo Smit).
DVV-er Rolf van Putten (2e van rechts) scoort hier de 1-4 en maakt zijn tweede treffer in het duel tegen FIOS (foto: Marjo Smit). Foto: Rolf van Putten scoort hier de 1-4 en maakt zijn tweede treffer in het duel. (foto: Marjo Smit).

DVV '09 snelt na rust voorbij FIOS

Algemeen 262 keer gelezen

Dirksland – DVV '09 speelde afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen FIOS.

DVV begon dan ook vol bezieling aan de wedstrijd. Vanaf de aftrap wordt de bal gelijk vooruit gespeeld en is het eerste dreigende moment al een feit. Na ruim twintig minuten spelen is het nog steeds DVV wat de overhand heeft. FIOS heeft voorin een aantal snelle mannen lopen en is het uitkijken voor een counter. Waar DVV eerst nog ontsnapt is het in de 30e minuut FIOS wat profiteert van een miscommunicatie achterin en is het Jordan Braafhart die zijn de thuisploeg op voorsprong brengt (1-0). Het antwoord van de Dirkslanders volgt razendsnel. Direct vanaf de aftrap wordt van Putten gelanceerd en die schiet op knappe wijze, vanuit een moeilijke hoek raak (1-1). In de tweede helft hetzelfde spelbeeld en DVV wat gelijk de aanval kiest. Al binnen die minuut vliegt een schot van Melissant rakelings langs de kruising. Na 52 minuten spelen wordt Meuldijk onreglementair ten val gebracht in het zestienmetergebied. Joost van den Boogert schaart zich achter deze bal en schiet onberispelijk de 1-2 binnen. In de 70e minuut zet Boshoven met een mooie pass van Putten aan het werk, die wederom ijzig koel blijft en de 1-3 op het scorebord zet. Maar hiermee was de koek voor de uitblinkende van Putten nog niet op. In de 80e minuut wordt hij nogmaals diep gestuurd, rond hij op identieke wijze af en produceert daarmee zijn 3e treffer van de wedstrijd (1-4).