Aan de Gerard Walschapstraat 18 in Sommelsdijk zal het kringloopcentrum eind februari de verkoop starten. (Foto: Jaap Reedijk)
Aan de Gerard Walschapstraat 18 in Sommelsdijk zal het kringloopcentrum eind februari de verkoop starten. (Foto: Jaap Reedijk) Foto: Jaap Reedijk

Goed Voor Goed gaat verhuizen naar Sommelsdijk

Algemeen 2.976 keer gelezen

Kringloopcentrum Goed voor Goed gaat verhuizen naar Sommelsdijk. Aan de Gerard Walschapstraat 18 in Sommelsdijk zal het kringloopcentrum eind februari de verkoop starten. Dit is om de hoek bij Visser meubelen en tegenover de AGO)

Al maanden wordt er achter de schermen gewerkt aan de verhuizing van het industrieterrein in Middelharnis naar het industrieterrein in Sommelsdijk. Het verhuizen van een heel kringloopcentrum is een flinke klus maar tegelijk ook een uitdaging voor alle medewerkers die het nieuwe pand weer in de bekende kringloopstijl gaan inrichten. Het pand wordt helemaal met gebruikte materialen verbouwd en zal zo een unieke uitstraling krijgen. Schuin tegenover het winkelpand van Goed voor Goed is een grote loods voor de inname van gebruikte goederen. Hier kunnen vanaf 3 februari al goederen ingebracht worden.

Vanaf deze datum kan men dus niets meer inleveren bij de vestiging in Middelharnis. De medewerkers van Goed voor Goed hebben er helemaal zin en staan te trappelen om iedereen straks welkom te heten in Sommelsdijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant