Enthousiaste reacties op de cursus. Zie voor meer informatie de site: www.PraktischePsychologie.nl
Enthousiaste reacties op de cursus. Zie voor meer informatie de site: www.PraktischePsychologie.nl

'Positieve & Praktische Psychologie voor Vrouwen'

Algemeen 142 keer gelezen

Hellevoetsluis - Vanwege de grote belangstelling start op woensdagochtend 12 februari in Hellevoetsluis een nieuwe cursus 'Positieve & Praktische Psychologie voor Vrouwen'!

Drs. Maja Jeffkins: "Het is een gezellige cursus waarin je leert om tips vanuit de psychologie eenvoudig toe te passen in het dagelijkse leven. Iedereen die zich interesseert voor psychologie, maar geen jarenlange studie wil volgen, is van harte welkom om deel te nemen! Wij doen geen rollenspel en een specifieke vooropleiding is niet nodig".

Onderwerpen
Maja bespreekt op een zeer enthousiaste wijze allerlei actuele onderwerpen uit de hedendaagse psychologie. Praktische tips en handvatten worden gegeven om positief om te gaan met allerlei lastige situaties zowel thuis als op het werk.

Gezellig
De onderwerpen worden op een luchtige en voor iedereen begrijpelijke manier besproken. De cursus is niet alleen interessant, maar ook erg gezellig om aan deel te nemen!

Praktische informatie
De cursus start op woensdagochtend 12 februari, in Sport- en zalencentrum
De Eendraght, Sportlaan 2, Hellevoetsluis.
Data: woensdagochtend 12/2, 11/3, 25/3, 8/4, 22/4, 20/5, 10/6, 24/6
Tijden: 9.30 tot 11.30 uur.

De prijs om deel te nemen aan deze nieuwe cursus is € 195,- inclusief stencils over de besproken onderwerpen en een certificaat als bewijs van deelname. Voor aanmeldingen en meer informatie kan geheel vrijblijvend contact worden opgenomen met Maja Jeffkins, tel. 010-2344554.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant