Herkingen '55 verlengt met Frans Ceton en ook Petri van Dijk blijft bij Good Luck | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
Voorzitter Jan de Leeuw (links) en Petri van Dijk bevestigen de verlenging met een handdruk. Van Dijk blijft nog een seizoen bij  Good Luck.
Voorzitter Jan de Leeuw (links) en Petri van Dijk bevestigen de verlenging met een handdruk. Van Dijk blijft nog een seizoen bij Good Luck. (Foto: )

Herkingen '55 verlengt met Frans Ceton en ook Petri van Dijk blijft bij Good Luck

  •   59 keer gelezen

Herkingen - Herkingen '55 heeft het lopende contract met hoofdtrainer Frans Ceton met een jaar verlengd tot het einde seizoen 2020/2021.

De 65-jarige in Melissant woonachtige oefenmeester is bezig aan zijn eerste seizoen bij de dorpsclub aan het Grevelingenmeer. Ceton had op voetballend Goeree-Overflakkee eerder Stellendam en Den Bommel onder zijn hoede.
"Als bestuur zijn we uiterst tevreden over het functioneren en blij dat Frans zich thuis voelt bij onze club", vertelt voorzitter Andres Bazen. "Dat gevoel is gelukkig wederzijds. We kijken daarmee uit naar een mooi vervolg van onze plezierige samenwerking".

Middelharnis - Petri van Dijk zal ook aankomend korfbalseizoen verbonden blijven aan de selectie van KV Good Luck. De coach is momenteel bezig aan zijn 2e seizoen bij de Rood Witten in Middelharnis. Het bestuur, de technische commissie en de selectie zijn zeer content met deze verlenging.

Petri van Dijk kwam in 2018 naar Good Luck en kreeg te maken met een net gedegradeerde ploeg (4e klasse). Dat Petri van Dijk en zijn ploeg hun plek in de 3e klasse weer opeisten kwam als een grote, maar mooie verrassing. De huidige stand op zowel veld- en zaalseizoen is op dit moment niet het belangrijkste. Vanwege het stoppen van een aantal zeer ervaren spelers en (langdurige) blessures bij diverse spelers, moest coach Petri van Dijk zijn team weer gaan opbouwen. Er is zichtbaar veel groei en ontwikkeling in de jonge ploeg. De gehele selectie heeft al vaker uitgesproken erg blij te zijn met coach Petri van Dijk en zijn werkwijze.
In het kielzog van van Dijk heeft ook de coach van Good Luck 2, Elly Quak aangegeven haar contract te verlengen. Hiermee is de technische staf voor komend korfbalseizoen compleet bij Good Luck.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>