De werkzaamheden zijn in het Bunkerbos aan de Hofdijkseweg, eigendom van Natuurmonumenten.
De werkzaamheden zijn in het Bunkerbos aan de Hofdijkseweg, eigendom van Natuurmonumenten.

Natuuronderhoud Ouddorp op zaterdag 25 januari

Algemeen 179 keer gelezen

Wil eens lekker buiten bezig zijn? Kom dan naar de natuurwerkdag van de Natuur en Landschap Vereniging Goeree-Overflakkee (NLGO). Op zaterdag 25 januari worden er weer onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan Natuurelementen.

De activiteiten zijn deze keer in Ouddorp. De werkzaamheden zijn in het Bunkerbos aan de Hofdijkseweg, eigendom van Natuurmonumenten. De bedoeling is om de bramen rond de elzen weg te halen en enkele elzenstobben opnieuw af te zetten. Ook wordt de opslag rond de poel weggehaald.
Op deze actiedag van de Vereniging kunnen we weer veel hulp gebruiken. Een ieder die iets voor het behoud van de natuurelementen wil doen of eens lekker buiten bezig wil zijn, kan ons daar zaterdag bij helpen. Gereedschap is voldoende aanwezig. We starten om 8.30 uur en proberen rond 13.00 uur weer te stoppen.

Het Elzenmeet perceel is te bereiken via de provinciale weg richting Ouddorp, afslag "Stranden" en de eerste weg rechts, de Hofdijkseweg. Daarna tweede weg links de Klinkerweg in, langs de natuur camping tot bij het fietspad. Hier kan men parkeren.

Verdere inlichtingen kunt u krijgen bij Kees van t Zelfde 06-22927409 of bij Cees Appel 06-51010013 en op www.nlgo.nl.
.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant