Een muziektheateravond waarin maffe danspasjes en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma's van eucalyptus, chloor en patchouli. Te zien op zaterdag 25 januari in BREStheater.
Een muziektheateravond waarin maffe danspasjes en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma's van eucalyptus, chloor en patchouli. Te zien op zaterdag 25 januari in BREStheater.

Subtropisch zwembad in het BREStheater op 25 januari

Algemeen 192 keer gelezen

Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg, oftewel De Fransse Eijkel, ontvingen in 2013 en 2014 beiden de Jos Brink Genesius Penning. Daarna veroverden ze in 2016 samen de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Na hun spetterende debuut tijdens theaterseizoen 2017- 2018 waren pers én publiek laaiend enthousiast en werden ze met hun eerste programma uitgeroepen tot winnaar van het Rabo Talenten Concours. Nu is dit energieke duo zaterdag 25 januari terug met de giga-gloednieuwe voorstelling SUBTROPIQUE.

SUBTROPIQUE is een absurdistische en humorvolle cabaretperformance waarin een afspiegeling van de wereld wordt geschetst binnen de muren van een surrealistisch subtropisch zwemparadijs en wellness resort. Laat je op ongedwongen wijze meevoeren naar een exotische samenleving vol onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit, nationalistische badmeesters, filosofische gymnasten en uitvouwbare cocktailparasolletjes. Een muziektheateravond waarin maffe danspasjes en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma's van eucalyptus, chloor en patchouli.

Openingstijden kassa: woensdag van 9:30 tot 12:30, vrijdag van 14:00 tot 17:00 en een uur voor aanvang. De theaterkassa bevindt zich aan de balie van DukdalfBRES en is tijdens openingstijden ook bereikbaar via 0181-413308. Reserveren kanvia www.brestheater.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant