Inspiratiedagen ‘Energiebewust Bouwen & Wonen’ 24 en 25 januari
Inspiratiedagen ‘Energiebewust Bouwen & Wonen’ 24 en 25 januari

'Energiebewust Bouwen & Wonen'

Algemeen 272 keer gelezen

Vrijdag 24 en zaterdag 25 januari worden de Inspiratiedagen 'Energiebewust Bouwen & Wonen!' gehouden. Bij aannemingsbedrijf Bloemfontein kunt u zich door gerenommeerde bedrijven laten voorlichten over energiebewust bouwen en wonen.

De dagen zijn bedoeld voor mensen die bouwplannen hebben of zich daartoe aan het oriënteren zijn. Op het gebied van bouwen en wonen is er de afgelopen jaren veel veranderd, zoals het verdwijnen van de gasaansluiting. Bij aannemingsbedrijf Bloemfontein staat duurzaam bouwen al vele jaren hoog in het vaandel. Directeur Wiljo van den Nieuwendijk: "Wij gaan op een bewuste manier om met grondstoffen en wij hebben aandacht voor natuur en milieu. Voor onze klanten betekent duurzaam wonen een laag energieverbruik zonder concessies te doen aan luxe." Tijdens de inspiratiedagen kunnen bezoekers zich laten voorlichten over onder andere warmtepompen, zonnepanelen en natuurlijk het gehele ontwerp- en bouwproces."

Dat duurzaam wonen ook comfortabel wonen is zonder concessies te doen aan kwaliteit laten de aanwezige partners van Bloemfontein zien. André van den Nieuwendijk "Al onze partners hebben met ons gemeen dat ze kwaliteit en klanttevredenheid vooropstellen. Dat resulteert in een prettige samenwerking gedurende het ontwerp- en bouwproces waarbij alle zorgen van de klant uit handen worden genomen."

De volgende bedrijven nemen deel aan de infodagen: Vermeulen Trappenfabriek, Mastermate - Luxe Deuren, Lambert Kozijnen, Bouwcenter Esselink, Interieur Paauwe, Installatiebedrijf Noordzij Brielle, A&B Elektrotechniek, Tieleman Keukens, BlueHome en Goemaat Glas.
U bent van harte welkom op de Inspiratiedagen 'Energiebewust Bouwen & Wonen' bij Aannemingsbedrijf Bloemfontein aan de Deltageul 20 te Stellendam. De openingsuren zijn: vrijdag 24 januari van 18 tot 21 uur en zaterdag 25 januari van 10 tot 15 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op www.bloemfontein.nl/inspiratiedagen.

Over Bloemfontein
Bloemfontein is gespecialiseerd in de realisatie van droomwoningen. In meer dan dertig jaar heeft Bloemfontein vele exclusieve woningen, luxe villa's en vrijstaande woningen gebouwd.

Voor nadere informatie over de Infodagen Energiezuinig Bouwen kunt u contact opnemen met:
Andre van den Nieuwendijk - 0187 491544 andre@bloemfontein.nl Voor beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: Erwin van Helden – 0630 220505 – erwin@vhpm.net

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant