Afbeelding

Uniek op Goeree-Overflakkee: Boxsprings Compleet geeft gratis boxspring weg

Actueel 722 keer gelezen

In december zijn inwoners van Goeree-Overflakkee verblijd met de eerste complete boxspringwinkel op het eiland. Bij Boxsprings Compleet kunnen klanten complete boxsprings kopen van het topmerk Olympic Life. Om de opening van de winkel te vieren, geeft Boxsprings Compleet op 25 januari een gratis boxspring weg. Iedereen mag meedoen. Ga naar dit Facebook-bericht van Boxsprings Compleet, like & deel het bericht en maak kans op de 18-delige boxspring model Flanny (160 x 200 cm) t.w.v. 925 euro.

Op 25 januari is iedereen van harte uitgenodigd op onze Feestelijke Openingsdag. Vanaf 10 uur is de showroom geopend, waarna we om 11 uur de winnaar van de gratis boxspring bekend maken. De eerste 50 bezoekers in de showroom ontvangen daarnaast een heerlijke Boxspring Compleet roombotercake van Cakebakkerij van der Spoel.
 
Kom dus zaterdag 25 januari naar de showroom aan de Molenweg 8e in Middelharnis en ontvang een heerlijke cake. Wie weet gaat u wel naar huis met een luxe boxspring. Niet gewonnen? Dan kunt u in de showroom natuurlijk alle modellen bewonderen.
 
Een adviesafspraak maken bij Boxsprings Compleet? Ga naar de gloednieuwe website www.boxspringscompleet.nl!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant