Afbeelding

RondOm Podotherapeuten zet de praktijken van Podotherapie Uitterhoeve op Goeree-Overflakkee voort

Actueel 329 keer gelezen

Regio Goeree-Overflakkee: RondOm Podotherapeuten neemt per 1 januari 2020 de praktijken van Podotherapie Uitterhoeve op Goeree-Overflakkee over. De praktijklocaties zijn gevestigd in Ooltgensplaat, Sommelsdijk en Dirksland.

De afgelopen twee jaar is Podotherapie Uitterhoeve druk bezig geweest met het zoeken naar nieuwe collega's, om zo de volle praktijkagenda's te kunnen vullen. Helaas heeft dit tot geen resultaat geleid en heeft de praktijk de keuze gemaakt om een samenwerking met RondOm Podotherapeuten aan te gaan.  RondOm neemt per 01-01-2020 de vestigingen in Ooltgensplaat , Sommelsdijk en Dirksland over.

RondOm Podotherapeuten
RondOm Podotherapeuten bestaat uit een groot team podotherapeuten, MSU echografisten en bewegingswetenschappers. Podotherapeuten zijn erkende hbo professionals, gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug. Iedereen, waaronder reuma- en diabetespatiënten, sporters en kinderen, kan bij RondOm terecht.  De podotherapeuten die bij de praktijken op Goeree-Overflakkee aan de slag gaan, zijn Mechelina Kievit-de Jong en Katrien van Sinay. Mechelina heeft altijd een eigen podotherapiepraktijk in Middelharnis gehad,  maar zet deze per 1 januari ook onder de naam van RondOm Podotherapeuten voort.

RondOm Podotherapeuten in Goeree-Overflakkee
Wilt u meer informatie of een afspraak maken? U kunt RondOm Podotherapeuten iedere werkdag bereiken via 088-1180500. Of maak direct een afspraak via  www.rondompodotherapeuten.nl/contact.

Adressen praktijklocaties
Huisartsenpraktijk Ooltgensplaat
Langeweg 27
Ooltgensplaat

Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Stationsweg 22
Dirksland

Huisartsenpraktijk Westplaat
Antoon Coolenstraat 110
Sommelsdijk

Langeweg 54
Middelharnis


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant