Kerstdiner Flakkee bedankt vrijwilligers en sponsoren: | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
En ook de anonieme sponsoren en alle mensen die spontaan een gift hebben gedaan en gemeente Goeree-Overflakkee voor de subsidie!     
En ook de anonieme sponsoren en alle mensen die spontaan een gift hebben gedaan en gemeente Goeree-Overflakkee voor de subsidie!      (Foto: )

Kerstdiner Flakkee bedankt vrijwilligers en sponsoren:

  •   91 keer gelezen

Een dankjewel aan stichting SRGO die de zaal gratis beschikbaar heeft; de flyers heeft gesponsord. En aan stichting Goed voor Goed die we mochten gebruiken om subsidie aan te vragen, geldstromen via hen te laten gaan en nog zoveel meer.

Albert Heijn Ouddorp, Bakkerij Akershoek, Bakkerij Koese, Bakkerij van Harberden, Brouwerij Solaes, Cazander Bros. & Sis, CISControll, COOP van den Houten Ooltgensplaat, Complet Système BV, Croissanterie Croissy, Delta Horeca, De Suijkertuin, Dorpsraad Nieuwe-Tonge in bloei!, Dynamic Motion, Groot Goeree-Overflakkee, Hema Middelharnis, Jan Tuinstra B.V., Jumbo Middelharnis, Jumbo Sperling Ouddorp, Kaasboerderij de Westplaat, Keurslagerij Floresteijn, Landwinkel 't Zand, Maître, Melissant Mode en Wonen, Pannenkoekenhuis Ouddorp de Platte Hap, Party Service Mierop, PLUS Buning Stellendam, Plus Slingerland Middelharnis, Poppies Bakery Nederland B.V. , PPA Group, Rabobank, Remonstrantse Gemeente te Sommelsdijk, RoseGarden Chinees Middelharnis Schrijfbedrijf Evers-van der Waart, Shell de Ronde Boom meer dan tanken, Slagerij van Zuidland, Spar Klapmuts Nieuwe-Tonge, SRGO de Staver, Van der Sluijs AGF, Van Putten Agro BV & Vergo, Dirksland BV Visbeen Transport, Visspecialist Hameeteman, Vive Parfumerie & Schoonheidssalon Zijn, Mens en Organisatie .

En ook de anonieme sponsoren en alle mensen die spontaan een gift hebben gedaan: dankjulliewel! Gemeente Goeree-Overflakkee voor de subsidie!

Alle vrijwilligers die helpen deze dag of die voorgerechten hebben gemaakt voor ons: dankjulliewel!!

En natuurlijk ook bedankt aan u als aanwezige: zonder u was er geen kerstdiner! Wij kijken terug op een enorm leuke, fijne dag en vinden het zeker voor herhaling vatbaar om op 2e kerstdag iets te organiseren!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>