Samen de beste kwaliteit van leven realiseren | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
Alle mensen die te maken krijgen met verminderd zicht: blinden, slechtzienden, ouderen, maar ook professionals en hobbyisten die behoefte hebben aan beeldvergroting kunnen terecht bij Iris Huys.
Alle mensen die te maken krijgen met verminderd zicht: blinden, slechtzienden, ouderen, maar ook professionals en hobbyisten die behoefte hebben aan beeldvergroting kunnen terecht bij Iris Huys. (Foto: )

Samen de beste kwaliteit van leven realiseren

  •   36 keer gelezen

Middelharnis - Zicht krijgen op uw mogelijkheden, dit is het doel van hulpmiddelenleverancier Iris Huys. Blinden en slechtzienden kunnen bij Iris Huys terecht voor brillen, (beeldscherm)loepen, braille- en voorleeshulpmiddelen, verlichting, etc. Edwin Prosman van Iris Huys komt de nieuwste producten presenteren tijdens het Oogcafé in Middelharnis van 23 januari 2020 van 9.30-12.00 uur. Aanmelding voor deze activiteit is mogelijk via bijeenkomstenZH@oogvereniging.nl .

Alle mensen die te maken krijgen met verminderd zicht: blinden, slechtzienden, ouderen, maar ook professionals en hobbyisten die behoefte hebben aan beeldvergroting kunnen terecht bij hulpmiddelenleverancier Iris Huys. Iris Huys biedt een breed assortiment aan loepen, beeldschermloepen, verlichting, braille- en computeraanpassingen, voorleeshulpmiddelen, brillen en kijkers. Het leven met verminderd zicht kan bovendien leuker en gemakkelijker worden met de hulpmiddelen van Iris Huys op het gebied van het dagelijks leven, zoals tactiele puzzels en bewegingshulpmiddelen. Iris Huys biedt u een advies op maat over welk hulpmiddel voor u het beste past. Edwin Prosman van Iris Huys zal tijdens het Oogcafé in Middelharnis verschillende nieuwe hulpmiddelen demonstreren en eventuele vragen beantwoorden.

Het oogcafé is een plek waar mensen met een oogaandoening elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Regelmatig staat het oogcafé in het teken van een bepaald thema. Het Oogcafé in Middelharnis is een initiatief van de Oogvereniging en vindt plaats op donderdag 23 januari 2020 tussen 9.30 en 12.00 uur. Bezoekers zijn welkom bij wijkcentrum Middelharnis, Doetinchemsestraat 27, 3241 AA Middelharnis.

Word lid van de Oogvereniging
Krijgt u te maken met verminderd zicht als gevolg van een oogaandoening en bent u nog geen lid van de Oogvereniging? Zou u dit wel willen omdat u bijvoorbeeld vragen heeft over uw oogaandoening of behoefte heeft aan contact met mensen die weten hoe u zich voelt zoals bij het Oogcafé? Ga dan naar https://www.oogvereniging.nl/vereniging/word-lid/.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>