Afbeelding

Let's Salsa in de Staver

Actueel 324 keer gelezen

Sommelsdijk - Ben je gevorderd danser of heb je nog nooit een stap op de dansvloer gezet ? Iedereen is van harte welkom bij de salsalessen op vrijdag- en zaterdagavond in recreatiecentrum de Staver . Het aantal salsadansers op Goeree Overflakkee was daardoor afgelopen jaar weer flink gestegen en dat was duidelijk te zien bij het traditionele afsluiting-van-het-seizoen-feest in december. 

Deze lessen worden  gegeven door Petra Hoek. Zij geeft al enige jaren les, maar volgt ook nog steeds zelf lessen en gaat naar salsafestivals in het buitenland om inspiratie op te doen en nieuwe dingen te leren die ze dan weer kan delen met haar cursisten. 

"Salsa verandert je leven , maakt positieve energie in je los, het is genieten, brengt een heleboel gezelligheid en houdt je jong. Vooral de Cubaanse salsa,  met invloeden  uit de Son Cubana, Rumba en andere Afro-Cubaanse stijlen, is erg leuk om te doen. Het is technisch niet heel ingewikkeld, het is niet geforceerd, draait vooral om plezier hebben.  En de vrolijke en ritmische muziek staat garant voor een zonnige en positieve sfeer".   

Binnenkort starten de nieuwe cursussen. Wil je meedoen? Maak gebruik van de mogelijkheid om een gratis proefles te doen: op vrijdag 10 januari voor gevorderde dansers  en op zaterdag 11 januari voor beginners . Speciaal voor vrouwen is er op 10 januari (19.00 – 20.00 uur) in de Staver tevens een gratis proefles LADIES STYLING (salsa solo voor vrouwen). Bedoeld voor vrouwen die mooier en zelfverzekerder willen leren dansen. Neem de eerste stap en meld je aan voor een gratis proefles op 06-22168161 of info@petrahoek.nl

Ook voor andere lessen , zoals streetdance , zumba , zumba voor kids , zumba voor senioren en piloxing ,  kun je terecht bij Petra Hoek . Er zijn open lessen van 8 t/m 10 januari op verschillende locatie op Goeree Overflakkee . Voor meer info : www.petrahoek.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant