Afbeelding

Speciale kerstuitzending "U zij de Glorie"door SLOGO

Actueel 324 keer gelezen

Het christelijke verzoekplatenprogramma 'U zij de Glorie' heeft voor de kerstdagen van 2019 een speciale aflevering van het programma opgenomen. Woensdag eerste kerstdag en donderdag tweede kerstdag kunt u tussen 14:00 en 16:00 twee uren lang luisteren naar deze speciale kerstuitzending.

 In het programma hoort u de liederen en gezangen die bij kerst horen, is er een meditatie, worden er gedichten gelezen en is er een kerstverhaal. Het is tijdens deze uitzendingen niet mogelijk om verzoekplaten aan te vragen. 

Voor de eerstvolgende reguliere uitzending van het programma 'U zij de Glorie', op maandag 30 december 2019, kunt u uw verzoeken weer inleveren in de bus bij de balie in de Vliedberg te Ouddorp, Westvoorn te Goedereede en het Spectrum te Stellendam. Bellen naar (0187) 68 26 30 is natuurlijk ook mogelijk tijdens de reguliere uitzendingen, hiernaast kunt u ook mailen naar uzijdeglorie@rtvslogo.nl of een verzoek indienen via de webstek van RTV Slogo. 

RTV Slogo zendt 24 uur per dag uit via de etherfrequenties FM 105.6 (west) & 105.9 (oost) en op de analoge kabel 105.9 MHz. De uitzendingen zijn ook te volgen via de livestream op de webstek: www.rtvslogo.nl
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant