De Slogo gaat de uitzendingen van de Champions League verzorgen. Maar nu digitaal.
De Slogo gaat de uitzendingen van de Champions League verzorgen. Maar nu digitaal.

Slogo tv zendt Champions League digitaal uit

Algemeen 343 keer gelezen

Middelharnis- Eind van het jaar. Een jarenlange traditie wordt voortgezet. De De Vogel Champions League in de Staver. Maar nu met een primeur.

Door Henk Blanke

Wat dan? De tv-kijkers kunnen nu voor het eerst genieten van digitale tv-beelden, die uiteraard door Slogo tv worden verzorgd.
Een terugblik. Dit jaar was er geen tv-uitzending van de Omloop. Reden: de analoge apparatuur was verouderd. Er was wel digitale apparatuur beschikbaar, maar die moest overal vandaan geplukt worden. Daardoor zou de storingsgevoeligheid zo groot worden, dat een behoorlijke uitzending niet gegarandeerd kon worden. 'Heel jammer', was de veel gehoorde reactie van het trouwe kijkerspubliek.
Het bestuur van Slogo besloot daarom nieuwe, digitale apparatuur aan te schaffen. Daarmee gaat het enthousiaste team van de Slogo op maandag 30 december aan de slag. Vanaf 15.00 uur tot en met de finale worden haarscherpe, rechtstreekse beelden van de wedstrijden uitgezonden.
Daarvoor staan er drie camera's op de galerij en één in de zaal en zijn er een reporter voor interviews, een regisseur, een geluidsman, een technische man en een verbindingsman, kortom: meer dan tien enthousiaste vrijwilligers in de weer. En u kunt de beelden zien op kanaal 36 van Ziggo en 1371 van KPN.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant