Afbeelding

Van het verkopen van lucht, naar het bezorgen van brood

Actueel 320 keer gelezen

Twee jonge ondernemers uit Middelharnis, onder de vlag Broodbutler, slaan de handen ineen met de lokale bakkerijen van Goeree-Overflakkee. Zo is er een samenwerking ontstaan waar Broodbutler via de website www.broodbutler.nl zorgt voor de bezorging van de beste producten uit de bakkerij bij alle inwoners op Goeree-Overflakkee thuis. Zo ben jij als consument altijd verzekerd van het lekkerste brood in huis dat nooit uitverkocht is! Een nieuw concept voor het o zo gezellige eiland dat, gelijk aan de gemeente Goeree-Overflakkee, streeft naar eenheid en verbondenheid tussen de lokale ondernemers.  

Het idee is ontstaan uit een stukje eigen ervaring waaruit blijkt dat naast een 40-urige werkweek, het lastig is om altijd jouw favoriete producten uit de bakkerij in huis te hebben. Daarom biedt Broodbutler tevens een bezorgoptie voor de drukke werker zodat, wanneer men niet thuis is, de producten toch bezorgd kunnen worden. Denk ook aan de mensen die niet mobiel genoeg zijn of gezellige families die door het brood heen vliegen. Broodbutler levert enkel producten van lokale bakkers en alleen als de ondernemers ook écht achter de kwaliteit staan. 

Natuurlijk staat het concept voor het gemak waarbij de consument altijd verzekerd is van zijn gewilde producten uit de bakkerij, het woord 'uitverkocht' kent Broodbutler niet. De website www.broodbutler.nl is inmiddels online en de consument profiteert dan ook van een leuke welkomstkorting bij haar 1e bezoek. 

"Het verkopen van lucht". Jawel! 2 jaar geleden waren deze 2 ondernemers nog druk met het verkopen van lucht. Geïnspireerd door diverse artikelen op het internet verkochten zij lucht van de meest bekende locaties uit Nederland. Denk hier aan de toeristische trekpleisters in Amsterdam en Den Haag tot aan Zeeland. "Een leuke & leerzame periode, waarbij bepaalde skills tot het uiterste werden getest." Aldus Alain Manders die net als Frank Post, nu klaar is voor de volgende uitdaging. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant