Keeper Ruud Hendrikx keert een inzet van Wiljan Driece. Aanvoerder Gerben Prins en Steven Oosthoek kijken toe.

De Jonge Spartaan in de thuiswedstrijd ruim langs hekkensluiter Seolto uit Zevenbergen

Algemeen 321 keer gelezen

Middelharnis - Zaterdag 7 december speelde De Jonge Spartaan de laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar 2019. Tegenstander was het nog puntloze Seolto uit Zevenbergen.

Al om 14.00 uur gaf scheidsrechter Patrick de Meyer het beginsignaal. Na een mooie aanval schoot Jan Willem van Lente de bal over het doel van keeper Hendrikx. Deze bleek een sta in de weg voor schoten van Pim Grootenboer, Steven Oosthoek en Michael Sloof. Pas na een half uur werd een gaatje gevonden in de Brabantse afweer. Een mooie pass van Gerben Prins werd door Steven Oosthoek doorgekopt naar Marc Peeman die de verdiende 1-0 liet aantekenen. Steven Oosthoek was nog twee keer dichtbij een doelpunt, maar ook nu was keeper Ruud Hendrikx de baas. Kort voor rust was er weer een 'ouderwetse' solo van Pim Grootenboer over rechts. Zijn daverende schot verdween in het dak van het doel en promoveerde zo tot 2-0. Met deze stand werd de rust bereikt. Na 49 minuten spelen constateerde scheidsrechter De Meyer een overtreding van Steven Oosthoek binnen het eigen strafschopgebied maar Johan Kroon keerde de inzet van Thomas van der Wal. Het was de voor Michael Sloof ingevallen Derrick Dubbeld die vanaf rechts de bal voor het doel bracht. Voorbij de 2e paal nam Steven Oosthoek de bal uit de lucht direct op zijn rechterschoen en tekende zo voor de fraaie 3-0. In de 79e minuut was het opnieuw de Pim Grootenboer die met een prachtig schot voor 4-0 zorgde.