Afbeelding

Het mooiste Kerstgeschenk!

Actueel 192 keer gelezen

Een verhaal van 2000 jaar geleden wordt in het concert „Dit Kind Immanuel" opnieuw tot leven gebracht. Wat betekent de geboorte van het Goddelijk Kind zolang geleden voor de mensen van nu? In deze musical wordt het Kerstverhaal persoonlijk gemaakt en muzikaal ondersteund op een nieuwe, moderne manier; met verschillende stijlen muziek. 

Het Gospelkoor Per–Amore o.l.v. Ad de Joode voert dit verhaal, met een prachtige muzikale omlijsting, uit. Piano: Oksana Polman, Synthesizer: Peter Bontje, Slagwerk: Peter Koppenaal, Basgitaar: Johan Keuning. De solist Ted Nuhaan maakt de vertolking compleet!

Zij nodigen u van harte uit om te komen luisteren en u te verwonderen over dit geschenk van God in de Hervormde kerk in de Ring van Dirksland op  zaterdag 14 december. Aanvang: 20.00 uur; de kerk is open vanaf 19.30 uur. 

Vanaf 1 november zijn er toegangskaarten ( € 10 volwassen en € 5 kinderen t/m 12 jaar)  te koop bij: Echte bakker Akershoek-Ouddorp, Plus Markt-Stellendam, boekhandel Van der Boom-Sommelsdijk, boekhandel Dekker en Van Esbroek-Middelharnis. En vóór aanvang van het concert. Ook leuk om cadeau te geven! Reserveren via tel: 0187-602676  of via de mail: info@per-amore.nl. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant