Woestijnfoto's in Melishof | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
De woestijn heeft vele gezichten…( Foto: Nelleke van Nieuwenhuijzen)
De woestijn heeft vele gezichten…( Foto: Nelleke van Nieuwenhuijzen) (Foto: Nelleke van Nieuwenhuijzen)

Woestijnfoto's in Melishof

  •   26 keer gelezen

Melissant – Wie het meest van de woestijn kan genieten, is wel Nelleke van Nieuwenhuijzen uit Goedereede. Nog maar net terug van enkele weken bivakkeren in de woestijn van Egypte, hangen er nu foto's van haar in Melishof aan de Binnenweg in Melissant. De foto-expositie wordt officieel geopend door Marias Velthuizen op zaterdag 7 december om 15.30 uur. Inloop vanaf 15.00 uur.

Door Cora de Boed

Nelleke reist al vele jaren met een kameel, te voet of met een vier wielen gedreven wagen door de woestijn van Egypte en Zuid-Algerije.
Het boeit haar iedere keer weer, want zegt ze, in de woestijn met je een met de natuur en je ontdekt daar hoe weinig je eigenlijk nodig hebt om er gelukkig te zijn.
Rijk gevoel
"Soms is de woestijn net een maanlandschap waar je doorheen loopt. Maar het geeft je een rijk en nietig gevoel om dit te mogen beleven. Want, de woestijn heeft vele gezichten."

Nelleke ontdekt er ook allerlei vormen van stenen en ziet daar iets in en deelt dat graag met andere mensen. Vandaar dat er nu foto's van haar hangen in Melishof. En bij het zien van deze expositie kunt u nader kennis maken met Nellekes' passie voor de woestijn. Door haar manier van fotograferen weet ze intrigerende momenten en details, die ze tijdens haar woestijnreizen ervaart en beleeft, vast te leggen.

Openingstijden
Iedereen is zaterdag 7 december hartelijk welkom bij de opening van de expositie.
Verder zijn de foto's te bezichtigen op maandagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur en op maandag-, woensdag- en donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur.
 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>