Afbeelding
Foto: nick Ehbel

Croissy staat op de nominatie als nummer 1 voor lunchroom van het jaar

Actueel 737 keer gelezen

Middelharnis - Croissanterie Croissy staat op de nominatie om nummer 1 voor lunchroom van het jaar te worden. Voor de regio Goeree-Overflakkee heeft zij bij de tussenstand van 18 november de meeste stemmen en een zeer hoge waardering gekregen. Er kan nog tot 25 november gestemd en gewaardeerd worden via www.horecaprijzen.nl/?elected%40vote=402891

De tussenstand voor lunchroom/broodjeszaak was op maandag 18 november:
1. Croissanterie Croissy: 388 stemmen en waardering 9,05.
2. 't Majoortje: 180 stemmen en waardering 9,12.
3. Bakkerij Bienefelt Tearoom Patisserie: 43 stemmen en waardering 8,88
De volgende en tevens laatste tussenstand verschijnt 21 november 2019. 


Chantal Ye vertelt trots te zijn op de tussenstand en vertelt: "Via de groepsapp kunnen wij online zien hoeveel stemmen we hebben en wie er mee doen. We kunnen ook de waardering zien. Wij zijn genomineerd voor beste cafetaria in de regio Goeree-Overflakkee. Daarna kan je verder gaan voor de provincie en tenslotte het land. Ieder kan een stem uitbrengen en een waardering geven. We hebben nu 388 stemmen. Er is een cijfer voor prijs/kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid, menukaart en ambiance."

Chantal is ervan overtuigd dat Croissy nummer één gaat worden. In januari is de bekendmaking van de regio's en de uitreiking van de prijzen in Hilversum.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant