Afbeelding

Exclusief in BREStheater: Frits Spits & Theo Nijland

Actueel 220 keer gelezen

Brielle - Waarschijnlijk heeft u er al wat over voorbij zien komen, maar aanstaande zondag is het dan echt zo ver! Frits Spits komt naar BREStheater. Alléén naar BREStheater. In geen enkel ander theater te zien, dus een super speciale en exclusieve avond.

Ze waren 46 jaar onafscheidelijk. Alom geliefd radiomaker Frits Spits en zijn Greetje. Totdat Greetje in mei 2018 overleed. Na deze gebeurtenis krijgt muziek een nieuwe functie voor Frits. Hij had altijd al oor voor teksten en de taal in liedjes, nu begint hij ze meer en meer te koppelen aan gebeurtenissen en herinneringen uit zijn leven. Bijna allemaal nieuwe Nederlandstalige liedjes (Nieuwe Standaards) die hem de weg wijzen naar die hoogstpersoonlijke momenten. Hij schreef zijn herinneringen op en verzamelde deze in een boek dat op 24 november wordt gepresenteerd in BREStheater: Alles lijkt zoals het was.

Deze middag komt Frits niet alleen. Hij neemt de muzikant mee van één van de liedjes waar hij herinneringen mee ophaalde. Niemand minder dan Theo Nijland zal deze middag muzikaal omlijsten. Theo won dit jaar de Poelifinario in de categorie kleinkunst voor zijn voorstelling 'En de rest is onzin'.

Een lees- en luistervoorstelling, een ontroerende, nostalgische en liefdevolle ode aan muziek, het leven en de liefde. Georganiseerd in samenwerking met Boekhandel Hoofdstuk Een en Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta.

Openingstijden theaterkassa: woensdag van 9:30 tot 12:30, vrijdag van 14:00 tot 17:00 en een uur voor aanvang van elke voorstelling. De theaterkassa bevindt zich aan de balie van DukdalfBRES en is tijdens openingstijden ook bereikbaar via 0181-413308. Kaartjes reserveren kan 24/7 via www.brestheater.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant