Deze middag kunt u de workshop kerstbal versieren volgen, onder leiding van Elly Moerkerke.
Deze middag kunt u de workshop kerstbal versieren volgen, onder leiding van Elly Moerkerke.

Workshop kerstbal versieren bij inloophuis De Boei

Algemeen 328 keer gelezen

Ouddorp - Of je nu patiënt, familie, partner, nauw betrokkene of nabestaande bent, wie geconfronteerd wordt met kanker is welkom in de Boei, iedere 2de en 4de dinsdag van de maand. Om te doen of juist even te laten. Het doel is dat de gasten zich gesteund voelen. Je kunt bij de Boei terecht voor een luisterend oor, lotgenotencontact en allerlei activiteiten. Die hebben soms alles en soms juist helemaal niets met kanker te maken.

Dinsdag 26 november staan de gastvrouwen om 10.00 uur klaar met een kopje koffie of thee, uiteraard ontbreekt een kleine versnapering niet. Het middagprogramma zal beginnen om 13.00 uur, als u de hele dag wordt er gezamenlijk de door u zelf meegebrachte lunch gegeten.
Deze middag kunt u de workshop kerstbal versieren volgen, onder leiding van Elly Moerkerke. U hoeft niets mee te nemen, wel graag van te voren opgeven. dit i.v.m. aanschaf aantal kerstballen, en welke kleur kerstbal u wilt. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 2,50. Opgeven kan via onderstaand telefoonnummer of via de mail.

Mocht het vervoer van en naar de Dijkstelweg 33 een probleem zijn, of is het niet mogelijk om van het openbaar vervoer gebruik te maken, De Boei heeft een chauffeursdienst waar u kosteloos gebruik van kunt maken.
Wilt u wel even van te voren bellen, uiterlijk maandag 7 oktober. U kunt hen bereiken op 06 22111572 of via info@deboeigo.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant