Afbeelding

BRESfilm: Todos Lo Saben

Actueel 168 keer gelezen

Op zondag 17 november wordt de theaterzaal van BREStheater weer omgebouwd tot bioscoop! Todos lo saben (Everybody Knows), met Penélope Cruz en Javier Bardem in de hoofdrollen, is een spannende film waarin de verhoudingen binnen een Spaanse familie op scherp worden gezet door de vermissing van een kind. 

Laura (Penélope Cruz) en haar gezin reizen vanuit Buenos Aires terug naar haar geboortedorp in Spanje voor een huwelijk. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco (Javier Bardem). Wanneer het feest ruw verstoord wordt door de verdwijning van Laura's dochter, staat het leven van de Spaanse familie op z'n kop. In hun zoektocht naar antwoorden komen lang verborgen familiegeheimen boven drijven. De psychologische thriller was de openingsfilm van het Cannes filmfestival en werd tevens geselecteerd voor de Officiële Competitie.

Een kaartje voor BRESfilm kost slechts €5,- en is verkrijgbaar via de website en/of kassa van BREStheater.

Openingstijden theaterkassa: woensdag van 9:30 tot 12:30, vrijdag van 14:00 tot 17:00 en een uur voor aanvang van elke voorstelling. De theaterkassa bevindt zich aan de balie van DukdalfBRES en is tijdens openingstijden ook bereikbaar via 0181-413308. Kaartjes reserveren kan 24/7 via www.brestheater.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant