Max van den Burg is  weer terug. Dynamisch, fantasievol en muzikaal, maar bovenal hilarisch.  (Foto: Jaap Reedijk)
Max van den Burg is weer terug. Dynamisch, fantasievol en muzikaal, maar bovenal hilarisch. (Foto: Jaap Reedijk) Foto: Jaap Reedijk

Max van den Burg terug in Strandtheater Houten Kaap

Algemeen 203 keer gelezen

Op zaterdag 23 november is Max van den Burg weer terug in Strandtheater Houten Kaap met zijn nieuwe show Paasbest. In zijn jubileumshow laat podiumbeest Max u alle hoeken van het cabaretpodium zien. In sneltreinvaart strijden de (goed) foute types, kleurrijke verhalen en gekke muziekjes om voorrang. Van Brabantse familiefeesten, tot Nederlandse rappers, van dronken kakmeisjes tot een bezoek aan de biologische markt.

Max heeft weinig nodig om een zeer herkenbare wereld op te roepen, waarin iedereen zich altijd mooier voordoet dan ie in werkelijkheid is. Dynamisch, fantasievol en muzikaal, maar bovenal hilarisch.

Max van den Burg was een van de eerste cabaretiers die twee jaar geleden in het nieuwe Strandtheater Houten Kaap op het podium stond. Hij was enthousiast over Ouddorp en wil altijd graag terugkomen. Samen met het theater heeft hij een paar keer de Kaapse Comedy Night georganiseerd, een drukbezochte avond met stand-up comedy.

Tickets
Tickets voor de voorstelling Paasbest, op 23 november om 20.30 uur, kosten €18,00 en zijn online te bestellen via houtenkaap.nl of te koop bij de recepties van Landal Strand Resort Ouddorp Duin, Vakantiepark De Klepperstee of via VVV Goeree-Overflakkee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant