Wieren, schelpen en ander aanspoelsel: altijd ligt er wel wat verrassends tussen op de Kwade Hoek!  (Foto: Martin van Lokven)
Wieren, schelpen en ander aanspoelsel: altijd ligt er wel wat verrassends tussen op de Kwade Hoek! (Foto: Martin van Lokven) Foto: Martin van Lokven

Stevige wandeling over de Kwade Hoek 23 november

Algemeen 226 keer gelezen

Kom zaterdag 23 november naar de Kwade Hoek op Goeree en beleef een stevige wandeling over dit buitendijkse natuurgebied. In twee uur tijd laten we ons verrassen door de natuur. Trek laarzen of hoge waterdichte stevige schoenen en warme kleding aan en meld je wel vooraf aan op www.natuurmonumenten.nl/goeree/agenda

"We gaan een stevige wandeling maken over de Kwade Hoek, door een oerlandschap van een grotendeels buitendijks gelegen natuurgebied. Tijdens de wandeling doorkruisen we begroeide delen met dichte struiken. Maar dichter bij de zee wordt het landschap opener. De kust groeit hier nog aan en dat is een heel bijzonder landschap!"
Aanspoelsels
De gids is ook een echte strandkenner. Wieren, schelpen en ander aanspoelsel: altijd ligt er wel wat verrassends tussen op de Kwade Hoek! En ja: waarom heet het gebied Kwade Hoek? Vraag het maar aan de gids.

Aanmelden
Als je mee wilt met deze excursie is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan via de website van Natuurmonumenten www.natuurmonumenten.nl/goeree/agenda. "We starten om 14.00 uur vanaf parkeerterrein Kwade Hoek thv Oostdijkseweg 107 in Goedereede. Twee uur later zijn we daar weer terug."
Kijk voor prijzen van deze activiteit op de website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant