Afbeelding

Eerste uitvoering Muziekgebouw GO schooljaar 2019/20

Actueel 225 keer gelezen

Op dinsdag 19 november 2019 zal de eerste uitvoering van dit schooljaar plaats vinden in de Rabobankzaal van het Diekhuus te Middelharnis om 19.00 uur. De toegang is gratis en u bent van harte welkom! Een 20-tal leerlingen zal zich presenteren op blokfluit en piano. Alle blokfluitisten zijn leerling van Elly Bakker, de pianisten zijn leerling van Piet Westhoeve.

Interessant is dat deze keer 3 leerlingen die aan het eind van het schooljaar D-examen gaan doen zich zullen presenteren. Het gaat om 2 pianisten en 1 blokfluitiste. Mede daardoor is het programma uiterst gevarieerd. Er zullen beginners te beluisteren zijn, die bijna een jaar les hebben en de zeer gevorderden, die ongeveer 10 jaar les hebben gekregen.

Het repertoire loopt van Nederlandse volksliedjes, naar Ierse volksmuziek, naar baroksonate, naar Bach,  naar 'Concertino' van D. Hellbach, naar 'Arcade' van Duncan, naar 'River flows in you' van Yiruma tot de grote pianowerken van Chopin en Debussy. 

Grotere variatie is niet mogelijk.
Uiteraard spelen de blokfluitisten solistisch en in samenspel/ ensemble. De gehele familie blokfluit zal te horen zijn. Daarbij zal Piet Westhoeve de blokfluitleerlingen op piano begeleiden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant