Afbeelding

Fietscafé Flakkee organiseert bijzondere verkoop

Actueel 224 keer gelezen

Fietscafé Flakkee, onderdeel van stichting Koop de Goede Hoop, bestaat nu al een hele tijd in Middelharnis en heeft haar bestaansrecht ruimschoots bewezen. Iedereen die even een rustig momentje wil zitten, is welkom voor een gratis bakkie koffie of thee. Daarnaast knapt het fietscafé gratis gekregen fietsen op en de vrijwilligers zorgen ervoor dat de fietsen weer tiptop in berijdbare staat komen. Levert dat geld op? Zeker, maar de opbrengst van de verkoop gaat geheel naar de goede doelen van de stichting! Elke twee maanden is dat een ander doel, waarbij altijd een rechtstreekse link met ons eiland aanwezig moet zijn. Op die manier kon de goede doelen stichting al vele duizenden euro's wegschenken, dankzij de gulle aankopen van bezoekers aan de winkel en het fietscafé.

Het fietscafé beschikt over een eigen werkplaats en ontvangt dus regelmatig gratis fietsen, die worden opgeknapt en verkocht voor de goede doelen. Gewone dames-, heren- en kinderfietsen, maar ook bijzondere stalen of aluminium racefietsen! Meerdere liefhebbers uit binnen- en buitenland konden reeds bij het fietscafé slagen en gingen blij de deur uit met hun nieuwe aanwinst. Komende zaterdag 16 november gaat het fietscafé tussen 13 en 16 uur een bijzondere verkoop organiseren. U mag een vrij bod uitbrengen op de te koop staande fietsen en dan kijkt het fietscafé of we het eens kunnen worden over dat bod. Op die manier bestaat de kans dat u met een mooie fiets voor een kleine prijs de deur uitloopt!
 
Kortom: van harte welkom bij deze bijzondere verkoop! De koffie en thee is in ieder geval gratis; daarop hoeft u niet te bieden. U vindt het fietscafé aan de Hobbemastraat 1 te Middelharnis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant