Kringloop 't Pakhuus, Molenweg 16, 3241LH Middelharnis (schuin tegenover Lidl, achter Trommel Transport)
Kringloop 't Pakhuus, Molenweg 16, 3241LH Middelharnis (schuin tegenover Lidl, achter Trommel Transport)

Kringloop 't Pakhuus breidt uit...

Actueel 789 keer gelezen

Middelharnis - Iedereen die 't Pakhuus aan de Molenweg in Middelharnis wel eens bezocht heeft, zal het er mee eens zijn dat het er gezellig en schoon is en dat er echt van alles te koop is. Behalve levensmiddelen is het assortiment zo breed dat er nauwelijks iets te noemen is wat ontbreekt. En wat er vandaag niet is, is er wellicht morgen wel of anders volgende week. Van huisraad tot meubels, van kleding tot elektronica, van boeken tot schilderijen.

Hoewel.. aan mobiliteit ontbreekt het er eigenlijk wel. Een enkele keer een rollator, of een driewieler, maar geen e-bikes, geen scooters en geen auto's. Deze laatste categorieën passen hier ook helemaal niet. Daarmee zouden wij het milieu geweld aan doen. Maar mobiliteitsartikelen in het kader van zorg voor het milieu, hergebruik en meer bewegen zouden hier best een plekje mogen krijgen…

Met het aanbod van diverse kinderfietsen en soms een paar fietsen voor volwassenen is hiermee de afgelopen maanden al een beetje en begin gemaakt. Met ingang van 1 november krijgt men echter een heuse fietsenwerkplaats en verkoopafdeling erbij. De Fietsenschuur uit de Van Gorcumstraat van Sommelsdijk wordt met ingang van genoemde datum geïntegreerd in 't Pakhuus. De nadruk zal liggen op levering van gebruikte fietsen (hergebruik dus) en reparatie van defecte fietsen (dat wil Sire immers graag!). Daarnaast worden allerlei aan de fiets verwante artikelen (zowel nieuw als gebruikt) verkocht. Kortom: de activiteiten vanuit Sommelsdijk worden nu in 't Pakhuus voortgezet. Daarbij blijft onze leus: De Fietsenschuur, waar Service met een grote S geschreven wordt.

Met de integratie van de Fietsenschuur in 't Pakhuus betekent dat veel ruimere openingstijden voor u als fietser en in veel gevallen nog dichterbij ook. Kleine reparaties kunnen wellicht tijdens het snuffelen in de kringloop uitgevoerd worden. Ook wat de prijsstelling betreft sluiten de kringloop en de Fietsenschuur op elkaar aan: artikelen en diensten voor een schappelijke prijs, maar wel waar voor je geld. Het is wellicht goed hierbij te vermelden dat de Fietsenschuur erkend leverancier voor de gemeente Goeree-Overflakkee is via het Kindpakket.

Om de samenwerking tussen 't Pakhuus en de Fietsenschuur te benadrukken, ontvangt elke koper van een fiets van minimaal € 50 een tegoedbon van € 10, te besteden bij 't Pakhuus. Deze actie loopt de hele maand november.

De openingstijden: woensdag van 9.00 – 12.00 uur, donderdag en vrijdag 9.00 – 15.00 uur en 1e en 3e zaterdag van de maand van 10.00 – 15.00 uur. Buiten deze uren is de Fietsenschuur geopend op afspraak via tel. 0644266070.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant