Op het park zijn weer diverse dieren geboren, waaronder drie capybara's, het grootste knaagdier ter wereld. (Foto: Jeroen de Bruijn)
Op het park zijn weer diverse dieren geboren, waaronder drie capybara's, het grootste knaagdier ter wereld. (Foto: Jeroen de Bruijn) Foto: Jeroen de Bruijn

Een leuke afsluiter van het dierentuin seizoen

Actueel 806 keer gelezen

Nieuwe-Tonge - Op 27 oktober, kun je op Faunapark Flakkee bijzondere, niet alledaagse dieren van dichtbij bekijken. Weleens een python geaaid of een spin vastgehouden, een schorpioen op je hand gehad?

Dit zou zo maar kunnen bij Faunapark Flakkee. Om 11.00 uur, 13.00 uur en om 15.00 uur zal Cheyenne van CvC Exotics je wegwijs maken in de bijzondere wereld van reptielen. Tussendoor kun je natuurlijk allerlei vragen stellen en misschien wel op de foto gaan met de dieren.

Op het park zijn weer diverse dieren geboren, waaronder drie capybara's, het grootste knaagdier ter wereld. De drie lopen al parmantig door het verblijf.

Wist u dat u leuke prijzen kunt winnen? Het faunapark is genomineerd door de ANWB voor het leukste dagje uit, door op hen te stemmen maakt u kans op leuke prijzen. Dit kunt u doen door te gaan naar : www.anwbleuksteuitje.nl

"We hopen u deze leuke dag allemaal te zien, lukt dat niet , we zijn nog tot en met 3 november geopend. Anders heel graag tot ziens in het nieuwe seizoen."

Het park is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Pinnen is helaas niet mogelijk.
Zie www.faunaparkflakkee.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant