Isaac Bezuijen is de winnaar van de voorleeswedstrijd.. Hij las voor uit het boek
Isaac Bezuijen is de winnaar van de voorleeswedstrijd.. Hij las voor uit het boek "De reuzenperzik" van Roald Dahl.

Schrijver Hans Mijnders bij de Eben Haëzerschool

Actueel 394 keer gelezen

Op de Eben Haëzerschool te Goedereede Havenhoofd zijn er vanaf 2 oktober diverse activiteiten rondom de kinderboekenmaand en het thema "Op reis". In deze periode is er extra aandacht voor het belang van lezen en kinderboeken. Op de Eben Haëzerschool is al jaren een professioneel opgezette bibliotheek voor alle kinderen, met daarin boeken van allerlei niveau; een Engelstalige afdeling, boeken voor kinderen met leesproblemen en informatieboeken.

Eigentijdse leuke boeken en boekpromotie nodigen uit tot lezen en lezen opent de vensters naar een wereld van kennis en algemene ontwikkeling. Het is dan ook feest in de bibliotheek!
Op woensdag 16 oktober kwam schrijver Hans Mijnders vertellen aan groep 5 t/m 8. Vanaf 12 uur was er dan ook gelegenheid om gesigneerde boeken van de schrijver te kopen in de boekenmarkt. De opbrengst van de boekenmarkt komt ten goede aan de schoolbibliotheek.

Donderdag 17 oktober werd de voorleeswedstrijd gehouden. Een jaarlijks terugkerend evenement op school waarbij de voorleeskampioen gekozen wordt!

Isaac Bezuijen
Dit jaar is de winnaar Isaac Bezuijen. Hij las voor uit het boek "De reuzenperzik" van Roald Dahl. Hij mag de school vertegenwoordigen bij de volgende ronde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant