De mannen van Op sterk water (Foto: Maria Evers)
De mannen van Op sterk water (Foto: Maria Evers)

Sterren treden op in Diekhuus met spektakel en interactie

Actueel 340 keer gelezen

Middelharnis – In de stijlvolle theaterzaal van het Diekhuus, treden regelmatig bekende artiesten op. Vrijdagavond 11 oktober vulde Francis van Broekhuizen het podium met haar geweldige stem en persoonlijkheid. 5 oktober speelden de mannen van cabaret Op sterk water in dit lokale theater.

Tekst en foto: Maria Evers

De mannen van Op sterk water speelden een try-out van hun programma 'In space'. Alle input van het publiek werd meegenomen, Solaes, zondagsrust, huisvrouw, moestuin, superintelligent enz. en dat leverde hilarische improvisaties op.
Vrijdag 11 oktober kwam Dramatische sopraan Francis van Broekhuizen naar Middelharnis met de voorstelling 'Bij twijfel hard zingen', begeleid door pianist Gregor Bak. Van Broekhuizen, een van de bekendste operazangeressen van Nederland, brengt in haar theaterrecital een combinatie van concert, cabaret en theater. Ze neemt het publiek mee naar haar familiegeschiedenis, waar van beide kanten muziek en theater in haar samenkomen.

In de theaterzaal met leuke interactie met publiek, werden de mensen uitgenodigd om mee te zingen. En dat gebeurde dan ook uit volle borst o.a. bij Edelweiss en Do Re Mi uit The sound of music. Het publiek van de uitverkochte zaal heeft van een heerlijk avondje genoten met een zeer humoristische Van Broekhuizen.

Daan Boon
18 oktober treedt Duizendpoot Daan Boon op. Boom gaat álles doen in deze voorstelling: tapdansen, streetdancen, zingen, rappen, pianospelen, schreeuwen, balletten, huilen, miepen, maar ook sociale experimenten uithalen (zoals hij dat in Streetlab deed), dirigeren (zoals in Maestro), verhalen vertellen uit de Kelderklasse en bovenal heel veel lachen. Voor meer informatie over evenementen en optredens en het bestellen van tickets http://www.hetdiekhuus.nl
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant