Afbeelding

Nederpop avond in de Staver op 16 november

Actueel 567 keer gelezen

Op zaterdag 16 november gaat het dak eraf van de Staver in Middelharnis. Dan verzorgt Coverband Branding 100% Nederpop een spetterende avond met alle herkenbare Nederpop hits van toen én van nu. Branding bestaat al meer dan 10 jaar en is uitgegroeid tot dé Nederpop coverband van Nederland. Het repertoire gaat van de klassiekers van Boudewijn de Groot uit de jaren '70, via de knallers van Doe Maar en Toontje Lager uit de jaren '80 en de toppers uit de jaren '90 naar de hedendaagse hits van o.a. Bløf. En mis je nog iets? Wat denk je van Guus Meeuwis, Rowwen Heze, Gerard Joling en André Hazes (de ouwe én de jonge). En dat is nog maar een tipje van de sluier. Oftewel... een avond Branding staat garant voor een avond feesten, dansen en meezingen. Stil blijven staan is onmogelijk.

Branding is een Rotterdamse formatie met een Flakkees tintje. Al vanaf het ontstaan van de band werden de toetsen gespeeld door Arno de Haas, afkomstig uit Dirksland. Hij speelde in zijn laatste jaren op "de Rijks" in de schoolband en deed met die band o.a. mee aan de Flakkeese talentenjacht de "Flakkeese dagen" van Jailhouse. Na zijn verhuizing naar België in 2017 stopte hij als vast lid van Branding maar bleef actief als invaller. En nu Branding op "zijn" eiland speelt is hij voor deze gelegenheid natuurlijk van de partij. Bovendien brengen ze ook nog een complete blazers sectie mee! Feest is verzekerd!

De zaal gaat open om 19:30 uur. Het optreden begint op 20:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten: Recreatiecentrum de Staver, Restaurant het Anker in Dirksland, Bakkerij Bienefelt in Middelharnis en Wijnenwereld van Eesteren in Sommelsdijk

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant