Duizend stukjes: het duizelt je voor ogen. Maar ga de uitdaging aan op 8 november.
Duizend stukjes: het duizelt je voor ogen. Maar ga de uitdaging aan op 8 november. Foto: Jeanien de Gast

Kampioenschap legpuzzelen Flakkee

Actueel 377 keer gelezen

Sommelsdijk- Waar zijn de tijden gebleven dat je 's avonds met het hele gezin rond de tafel zat en een spelletje speelde. Televisie uit, geen mobiel. Nee: ouderwetse gezelligheid.

Dat moet de motivatie zijn geweest van het bestuur van Hart van Goeree-Overflakkee om het eerste Flakkeese kampioenschap legpuzzelen te organiseren. En dat gaat heel gezellig worden.

Wat moet u doen?
Noteer de speeldatum in uw agenda: vrijdagavond 8 november. Daarna stelt u een team van vier personen samen. Daarbij is iedere combinatie mogelijk, bijv. collega's, familieleden, vrienden of sportteam. Inschrijven doet u via www.hartvangoereeoverflakkee,nl. Inschrijven kan t/m zaterdag 2 november en kost €28,00 per team. Geen geld voor een gezellige avond. Voor bedrijven is zelfs een speciaal bedrijvenarrangement samengesteld. In het kader van teambuilding is deelname door bedrijventeams een uitgelezen mogelijkheid. U moet echter wel snel zijn met inschrijven, want er kunnen slechts 30 teams deelnemen.

Op 8 november brandt de strijd los. Ieder team krijgt dezelfde puzzel van de befaamde Jan van Haasteren voorgeschoteld. De bedoeling is, met de 1000 stukjes, de puzzel compleet te maken. Daarbij is teamwork een vereiste. Van tevoren oefenen en een taakverdeling maken is dan ook aan te raden.

Uiteraard is de ploeg die het snelst de puzzel af heeft de winnaar. De prijs daarvoor is niet mis. Dat team mag nl. meedoen aan de voorrondes van het Nederlands kampioenschap legpuzzelen. Ook voor de nummers twee en drie is een prijs beschikbaar. Voor de anderen geldt de gebruikelijke eeuwige roem. Schrijf u dus snel in voor deze uitdaging, die het ultieme wij gevoel naar boven brengt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant