Afbeelding

Oude tijden Herleven, Eilandelijk Muziekfestival komt terug

Actueel 294 keer gelezen

Middelharnis - De oudere muziekliefhebber herinnert zich vast nog wel het jaarlijks terugkerend muziekfestival in de aula van de technische school waar alle eilandelijke muziekverenigingen present waren en zich van hun beste kant lieten horen. Nog steeds heeft bijna ieder dorp op Goeree-Overflakkee een enthousiaste muziekvereniging.  Ook zijn er vele liefhebbers die het repertoire van de harmonie, fanfare en brassband orkesten enorm waarderen. Wanneer heb je de kans om alle orkesten op één avond te kunnen beluisteren zonder daarbij een race over het eiland te moeten maken? Sinds 1985 niet meer… Tot 26 oktober aanstaande. 

Muziekvereniging Apollo uit Nieuwe-Tonge blaast dit muziekfestival opnieuw leven in. Vooralsnog om haar 95-jarig jubileum te vieren en wie weet wordt het festival weer een jaarlijks terugkerend evenement, net als toen. Als locatie is dit keer gekozen voor de aula van de technische school in Middelharnis. Tijdens het avondvullend programma wat zal starten om 18:00 uur wordt u getrakteerd op concerten van de volgende orkesten; Brassband Concordia Ouddorp, Fanfareorkest De Hoop Stellendam, Fanfareorkest Vooruit Oude Tonge en natuurlijk Harmonie Apollo zelf.

Het festival is op zaterdag 26 oktober 2019 in de aula van de Technische School, Schoolstraat 11 Middelharnis. De avond begint om 18:00 uur, de zaal is open om 17:30 uur. De entreekosten zijn € 5,- per persoon, kinderen tot 15 jaar €2,50. 


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant