Voor het volledige programma zie www.smaakaanzee.nl of de Facebookpagina van Ouddorp Duin (facebook.com/ouddorpduin).
Voor het volledige programma zie www.smaakaanzee.nl of de Facebookpagina van Ouddorp Duin (facebook.com/ouddorpduin).

Smullen, shoppen, spelen en swingen bij Ouddorp Duin

Actueel 472 keer gelezen

Ouddorp – Iedereen die van lekker eten en leuk entertainment houdt, opgelet! Vanaf donderdag 22 augustus kun je 4 dagen lang je hart ophalen tijdens de 3e editie van Smaak aan Zee Ouddorp Duin. Maar liefst 20 foodtrucks strijken neer op het terrein aan de Westerweg in Ouddorp.

Ook nieuw deze editie zijn de Ibizastands. Op een eigen veldje bieden zij kleding en accessoires in Ibizastijl aan. Naast geshopt kan er natuurlijk ook weer volop gespeeld worden. Op het speelduin, in binnenspeeltuin Spelen&Zo en op het speciale kinderplein. Hier vind je springkussens, schmink en glittertattoos. Op verschillende tijden is er lasergame, kampvuur en kinderdisco en de hele dag door kan hier worden geknutseld. In het weekend wordt er kinderentertainment verzorgd door Circus Bolo, Amber & Jasper en figurentheater Ennadien.

Ook voor de volwassen bezoekers is voor entertainment gezorgd. Donderdag draait DJ Ti Grande en op vrijdag is het Disco Night en klinken er de hele avond grote hits uit de jaren '70/80 over het plein. In het weekend treden er diverse bands op waaronder Earwax & The Swinging Snoeischaere, White Moses, the Groovy Gents, Jut & Juul en Clementine.

Het festival gaat van start op donderdag om 16.00 uur en duurt tot zondag 21.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant