Piloot Daphne voor 'vertrekhal' Cultuurhuis Nieuwe Veste in Hellevoetsluis. Daphne is ready for Take Off!
Piloot Daphne voor 'vertrekhal' Cultuurhuis Nieuwe Veste in Hellevoetsluis. Daphne is ready for Take Off!

Gesprek met Daphne over de Summerschool

Actueel 579 keer gelezen

Daphne, je bent de piloot van Summerschool, wat houdt dat in?
Dat houdt in dat ik kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar deze zomer een divers programma aanbied in Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta onder de naam Summerschool. Als piloot ben ik de coördinator van Summerschool. Met andere woorden zorg ik er voor dat ik alle reizigers een fijne reis bezorg. Samen met de cabin crew; mijn collega's en onze samenwerkingspartners.

Waar gaan de reizen naartoe?
Het begint bij de Take Off op zaterdag 27 juli in Cultuurhuis Nieuwe Veste van 14.00 uur tot 16.00 uur en bij de Bibliotheek in Middelharnis van 10.00 tot 12.00 uur. Kinderen krijgen een voorproefje op de reizen (workshops) die gemaakt kunnen worden en kunnen deze direct boeken. Een aanrader voor iedereen die zin heeft in de zomer! Na de Take Off beginnen de reizen in diverse vestigingen: van Minecraft in Rome tot dansen in de USA. Of kom net als Nederlandse top DJ's een DJ workshop volgen, zij vliegen de hele wereld over!

Wie neem je mee en wie zijn je reizigers?
Alle basisschool kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 worden uitgenodigd om mee op reis te gaan. Ook aan kleuters is gedacht, voor hen is een speciaal reisprogramma. Zie www.bzhd.nl/summerschool

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant