Afbeelding

Bibiotheek

Actueel 237 keer gelezen

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta biedt diverse cursussen, interessante lezingen en leuke activiteiten aan. Dit is er binnenkort te leren en beleven:

Najaar 2019
De zomervakantie is begonnen, maar de bibliotheek maakt zich alweer op voor het najaar!
Voor de snelle beslissers staat het aanbod op www.bzhd.nl/cursussen en kun je je direct inschrijven. Liever op je gemakje alles doorkijken? Het programmaboekje volgt in augustus. Laat het najaar maar komen!

Cursus uitgelicht: Vakantiecursus Frans
Heb jij een heerlijke vakantie gehad in een Franstalig land? Maar verliepen de gesprekken niet helemaal vlekkeloos en zou je hier iets aan willen doen? Schrijf je dan in voor een vakantiecursus. Deze cursussen zijn korter dan de reguliere taalcursussen. In 10 lessen werk je aan je woordenschat, uitspraak en een stukje grammatica. Zeker weten dat je je na het volgen van de cursus een stuk beter weet te redden tijdens je volgende reis!
Bibliotheek Middelharnis | startdatum cursus 1 oktober | tijd: 9.30-11.00 uur | aantal lessen: 10 | Cursusprijs: € 120 / bibliotheekleden € 114

Summerschool deze week
Kom deze zomer ook naar Summerschool, het zomerprogramma van Bibliotheek Zuid-Hollandse voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud. Deze vakantie kun jij maar liefst vier weken lang terecht bij in de Bibliotheek voor megaleuke workshops en activiteiten. Pak je koffers maar!
Zaterdag 27 juli is de Take Off in bibliotheek Middelharnis. Tijdens deze ochtend krijg je een Summerschool voorproefje en kun je meedoen aan verschillende activiteiten. Ook zijn er lekkere versnaperingen. Heb je je nog niet ingecheckt voor de Summerschool workshops, dan kun je dit deze ochtend tussen 10.00 en 12.00 uur doen!

Kliederen!
Het KliederLab is een uurtje creatief plezier met ouder/opa/oma/tante/oom/oppas/nanny, onder begeleiding van een KliederLab-docent. Samen plezier maken staat voorop! Dit betekent dat een kind de ruimte krijgt om te experimenteren. Het kan allerlei materialen uitproberen. Het kind ervaart dat materialen verschillend aanvoelen, dat een soort materiaal voor verschillende dingen kan worden gebruikt, het kan ruiken, voelen en eventueel proeven. Deze workshop is voor kinderen van 4 en 5 jaar. Bibliotheek Middelharnis | woensdag 31 juli 2019 | tijd 09.00 – 10.00 uur | toegang €2,50

Op reis met de Tekenmeisjes
Ik ga op reis en neem mee… Een koffer! Maar niet zomaar een koffer, een vrolijk gepimpte koffer. Teken, kleur en knutsel zodat je onderweg naar je vakantiebestemming genoeg te doen hebt! Deze workshop is voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Meer weten? Kijk op www.detekenmeisjes.com Bibliotheek Middelharnis | woensdag 31 juli 2019 | tijd 10.00 - 12.00 uur | toegang €5,-

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant