De strandloop wordt uitgebreid met een wandeltocht. Ook deze gaat door het duingebied van Ouddorp.
De strandloop wordt uitgebreid met een wandeltocht. Ook deze gaat door het duingebied van Ouddorp.

AV Flakkee organiseert 35e Strandloop en wandeltocht

Actueel 316 keer gelezen

Ouddorp - Op vrijdag 9 augustus organiseert AV Flakkee voor de 35e maal de Bloemfontein Strandloop Ouddorp. De afstanden zijn 4,5 en 10 km en nieuw dit jaar is de wandeltocht 10 km.

De start en finish zijn bij Strandpaviljoen de Zeester, ter hoogte van Strand Noord (Oosterweg). Het programma begint om 18.20u met het startschot voor de wandeltocht 10 km, een ideale opmaat voor wie met de Omloop naar Goedereede gaat lopen! Inschrijven kan ter plaatse voor € 5. Om 18.30 uur start de jeugdloop 500m voor kinderen t/m 9 jaar. 10 minuten later is het de beurt aan de jeugd van 10 t/m 15 jaar, zij lopen 1 km. Het inschrijfgeld voor beide jeugdlopen bedraagt €2,50. Om 19.30 uur zal het startschot klinken voor de wedstrijd over 10 km en de prestatieloop van 4,5 km. De atleten van AV Flakkee willen goed presteren voor eigen publiek, Maikel Peeman, Ricardo Sint Nicolaas, Eric Wolfert en bij de dames Laurey van den Berge zitten steevast bij de eersten in het veld. Voor alle deelnemers is een attentie, de prijsuitreiking is direct na afloop bij de strandtent. Het inschrijfgeld voor de 4,5 km bedraagt € 7,00 en voor de 10 km € 9,00. Voorinschrijven kan t/m 6 augustus via www.avflakkee.nl, wie dit doet krijgt € 2,00 korting (uitgezonderd de jeugdlopen).

Na-inschrijven kan tot een half uur voor de start, betalen vindt plaats bij het afhalen van de startnummers in de strandtent.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant