Afbeelding

Kids-obestaclerun t.b.v. KiKa

Actueel 375 keer gelezen

Op woensdagmiddag 24 juli is er de 3e Kids-Obstaclerun voor KiKa. Ben je tussen de 6 en 12 jaar en durf je het aan? Een uitdagend hindernisparcours gebaseerd op echte militaire stormbanen!

Je ontsnapt op het fysiek en mentaal uitdagende parcours aan de dagelijkse sleur en overwint samen met je vrienden de meest spectaculaire hindernissen. Zo ben je voor één dag de actieheld die je altijd al hebt willen zijn. Door de afstand van het parcours is het voor velen een realistische uitdaging. Bij KiKa-kidsrunners draait het niet om een snelle finishtijd; het gaat erom dát je met elkaar de finish haalt. En als het moment daar is, is het tijd om dat voldaan te vieren met een welverdiend finishijsje.

Verzamel je vrienden en ga samen de obstaclerun aan. Iedereen kan meedoen aan Kika-run. Jij ook, echt waar! Je hoeft echt geen hardlooptrofeeën op de schouw te hebben staan en je hoeft er al helemaal niet uit te zien als de Hulk of Jerommeke. Met een goede basisconditie kom je bij Kika-run al een heel eind! Door de afstand van het parcours is finishen bij Kika-run voor iedereen een haalbaar doel. Ook door mee te doen steun je de stichting Kinderen Kankervrij (Kika|) om de sterftecijfers onder de kinderen met kanker terug te dringen.

De kids-run vindt plaats op 24 juli van 13:00 tot 16:00 uur
Inschrijven: vanaf 12.00 uur
Start: 13.00 uur
Locatie: op het Havenhoofd bij het strandje in Middelharnis
Kosten: € 2.50

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant