Oldtimerdag met scala aan oude ambachten | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
Compleet in klederdracht kunt u deze oude ambachtslieden zoals deze netten breiers aan het werk zien.
Compleet in klederdracht kunt u deze oude ambachtslieden zoals deze netten breiers aan het werk zien. (Foto: )

Oldtimerdag met scala aan oude ambachten

  •   360 keer gelezen   Actueel

Ouddorp – Oude tijden herleven op de Oldtimerdag op zaterdag 20 juli 2019 in Ouddorp Centrum. Op deze dag zijn er in en rondom het centrum meer dan 40 klassieke auto's te bewonderen, ieder met een eigen verleden.

Naast de oldtimers, mogen de jongtimers, minimaal 25 jaar oud, ook niet ontbreken. De eigenaren van deze prachtige auto's vertellen u graag meer over de auto's, dus vraag maar raak. Misschien mag u in sommige auto's zelfs even het gevoel van vroeger ervaren.
Maar dat is nog niet alles, naast de prachtige auto's kunt u ook genieten van een scala aan oude ambachten. Compleet in klederdracht kunt u deze oude ambachtslieden aan het werk zien. Wat denkt u van nette boeten, touwslaan, touw knopen, zeilen maken, viskubben vlechten en klompen maken?

Daarnaast mogen de scheepsmodellen, schip bouwen in een fles en een schip op hout branden ook zeker niet ontbreken. Kortom, alle maritieme soorten ambachten van vroeger komen hier tot leven. De ambachtslieden demonstreren de oude gebruiken graag en vertellen u er gelijk wat meer over.

Uiteraard zijn ook de gezellige winkels en terrassen te bezoeken deze dag. Een leuke dag uit voor de hele familie! Kom dus op 20 juli naar het gezellige en bruisende centrum van Ouddorp.

Deze dag wordt, namens alle ondernemers in Ouddorp Centrum, georganiseerd en aangeboden door BIZ Ouddorp Centrum, i.s.m. Meuleman Autoschade.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>