Kim Hoorweg
Kim Hoorweg

Zaterdag 29 juni Muziek op Rhoon 2019 is Gers...

Actueel 244 keer gelezen

Muziek op Rhoon is Gers – zegt het voort in media en pers! De kaartverkoop van Muziek op Rhoon is in volle gang en het evenement van 29 juni kan zich in een stijgende belangstelling verheugen. Mede door het succes van vorige edities en de line-up dit jaar loopt de verkoop voorspoedig. En ondersteund door reclame op de radio en lokale kranten, maar ook via bannering op andere websites. 

Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.muziekoprhoon.nl  en bij de verkooppunten TheCafé, Julianastraat 57-59 en Het Wijnhuis, Strawinskyplein 6 beiden te Rhoon en kosten slechts € 22,50. Dat is niet veel voor 9 uur Live top-entertainment op een unieke locatie, namelijk het gezellige festivalterrein achter het Kasteel van Rhoon !
Tijdens Muziek op Rhoon genieten bezoekers van namiddag tot middernacht van te gekke bands die jazz-, blues-, funk- en soulmuziek, of een mix daarvan, spelen. 
Alle ingrediënten om wederom een mooi muziekfeest neer te zetten zijn aanwezig. 


Een unieke en sfeervolle locatie met een overdekt terras door een reuzenparasol, lekker eten en drinken en een fantastische line-up met o.a. 
•    Kraak & Smaak + band 
•    Ida Nielsen & The Funkbots (DK, bassiste Prince) 
•    Erwin Java ft. Kat Riggens (USA) 
•    Arp Frique 
•    Kim Hoorweg (sings Amy Winehouse) (zie bijlage)
•    Diona Fox & her Ragdolls (zie bijlage)
•    DJ Onno Paloma
•    + Surprise Act! 

De presentatie is in handen van Johan Derksen.
Het festivalterrein ligt slechts 3 min lopen van metrostation Rhoon en er is een fietsenstalling bij het Kasteel van Rhoon. Er is daar beperkte parkeergelegenheid voor auto's, deze kunnen op aangewezen terreinen in de nabijheid parkeren.
Terrein is open vanaf 14:30 – aanvang 15:00 – einde 23:59 – bar open tot 00:30
Meer festivalinfo, de programmering en details over bands en artiesten in de line-up vindt u op de website https://www.muziekoprhoon.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant