Op de derde zaterdag van juni gaan de chauffeurs van Goeree-Overflakkee altijd uit rijden met de bewoners van Hernesseroord uit Middelharnis en dat is altijd genieten voor deze bewoners.
Op de derde zaterdag van juni gaan de chauffeurs van Goeree-Overflakkee altijd uit rijden met de bewoners van Hernesseroord uit Middelharnis en dat is altijd genieten voor deze bewoners.

HOOR JE HET AL? De trucks naderen...

Actueel 793 keer gelezen

De derde zaterdag van juni zit er al weer aan te komen. Prinsjesdag!!?? Ja toch eigenlijk wel een beetje, want op de derde zaterdag van juni gaan de chauffeurs van Goeree-Overflakkee altijd uit rijden met de bewoners van Hernesseroord uit Middelharnis en dat is altijd genieten voor deze bewoners. Als prinsen en prinsessen zitten ze te zwaaien en toeteren in de trucks naar alle belangstellenden langs de wegen.

's Ochtends om een uur of half negen verzamelen de trucks zich op het terrein van Hernesseroord en de wegen er rondom heen. Voor het oog een grote chaos, maar door de politie en vele medewerkers van de chauffeurs vereniging Flakkee wordt alles zo veel mogelijk in goede banen geleid.
Om tien uur zet de lange stoet zich in beweging en gaat het vanaf het Hernesseroord terrein via Middelharnis, Sommelsdijk, Dirksland, Stellendam, Goedereede, Ouddorp, opnieuw Goedereede en Goedereede-Havenhoofd naar Stellendam.
Rond de klok van enen zullen de bewoners en chauffeurs daar de picknick verorberen.
Omstreeks kwart over twee vertrekken de trucks daar richting Middelharnis via Stellendam, Melissant, Dirksland, Herkingen en Nieuwe-Tonge.
De bewoners van Stellendam hebben dubbel feest, want zodra de voertuigen van de Truckrun Stellendam uitgaan zullen de tractoren van 'Rondje Karren' Stellendam inrijden! Rond 16:00 uur zijn de trucks weer op het Hernesseroord terrein.
Moet u er op uit op zaterdag 15 juni, houdt dan zeker rekening met oponthoud op Goeree-Overflakkee want u weet het "de truckrun... de leukste file van het jaar!" De route vindt u op chauffeursverenigingflakkee.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant