Strik je veters voor KiKa van 19 t/m 21 juni | GGOF.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ggof.nl
Op woensdag 19 t/m vrijdag 21 juni 2019 gaat voor de 11e keer de Geitenloop in Melissant van start.
Op woensdag 19 t/m vrijdag 21 juni 2019 gaat voor de 11e keer de Geitenloop in Melissant van start. (Foto: )

Strik je veters voor KiKa van 19 t/m 21 juni

  •   46 keer gelezen   Actueel

Als ik door het raam van het Maximacentrum naar buiten kijk, lijkt de wereld stil te staan. Hoewel de auto's keihard voor bij rijden, lijkt het er niet op dat ook maar één iemand daar buiten echt leefde. Onjuist, oneerlijk en totaal niet terecht maar zo voelt het wel. Het liefste had ik naar buiten gegild, kijk mensen kijk wat hier gebeurd. Met mijn rug tegen het raam, kijkend door de kamer is het hier. Hier is de plek waar het leven echt oneerlijk is.

Waar een ouder aan het bed van zijn kind zit, terwijl de andere ouder met de dokter op de gang praat. Daar buiten is niks meer, hier binnen is alles. Hier binnen kan één patatje een feestmaal zijn en een ballon het mooiste cadeau. Hier kan een film kijken een uitstapje zijn en kleien een wereld activiteit. Maar het belangrijkste, hier binnen konden ze ondanks alles samen toch een gezin zijn.

In april kwam het idee om samen met Gymvereniging Kwiek en AC Melissant wat te doen voor Kika. Op woensdag 19 t/m vrijdag 21 juni 2019 gaat voor de 11e keer de Geitenloop in Melissant van start. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 5 km en 10 km per avond. De start is om 18:30 van af Melishof. Voor de allerjongste deelnemers is er tevens op vrijdagavond een 3 km loop aan het programma toegevoegd. De start en finish zijn zoals gebruikelijk bij de Melishof.

Herinneringsmedaille
Op vrijdagavond 21 juni worden de deelnemers op een feestelijke manier binnengehaald en zijn er bij de Melishof een aantal gezellige kramen ingericht. Elke deelnemer die de loopafstand succesvol aflegt ontvangt van de organisatie een mooie herinneringsmedaille.

En alle deelnemers kunnen zich laten sponsoren voor KiKa. De deelnemer die het meeste sponsorgeld ophaalt wint de KiKa bokaal en een KiKabeer.

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Kees Witte, ambassadeur stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226207&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768065&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226210&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ggof.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=324,325" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>