De eer van het laatste puzzelstukje kwam toe aan Theo Bolta, de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht.
De eer van het laatste puzzelstukje kwam toe aan Theo Bolta, de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht.

GO-college: nieuwe koers met missie, visie en strategie

Actueel 443 keer gelezen

Oude Tonge – Op woensdagmiddag 5 juni jl. werd het laatste puzzelstukje gelegd aan de nieuwe missie, visie en strategie van GO-college. Daarmee onthult de innovatieve onderwijsaanbieder zijn nieuwe koers voor de komende jaren.

Door middel van interviews met diverse stakeholders zijn de sterke punten van GO-college MBO techniek in kaart gebracht. Op basis van deze uitkomsten is er een nieuwe koers vastgesteld. Afgelopen woensdag werd door middel van een puzzel de nieuwe koers onthuld en gedeeld met alle collega's. De eer van het laatste puzzelstukje kwam toe aan Theo Bolta, de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht. Hij neemt het stokje over van Gie Tjin Kan die zich bijna 7 jaar heeft ingezet als voorzitter.

Jan de Jong, directeur-bestuurder van GO-college, kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen jaren en kan niet wachten om aan de slag te gaan met de nieuwe koers. "In zeven jaar tijd hebben we grote stappen gezet en zijn we bezig uit te groeien tot een exclusieve techniekopleider op Goeree-Overflakkee en omstreken. Met de nieuwe koers wordt 7 jaar pionieren afgesloten. De nieuwe strategie zal stap voor stap worden uitgerold. Met deze nieuwe koers spelen we samen met trouwe en nieuwe partners in op de kernwoorden aandacht en innovatie", aldus de Jong.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant