Afbeelding

Summerschool Filmhuisfilm Bookchallenge juni Vakantiebieb jeugd

Actueel 237 keer gelezen


Summerschool!
Op zaterdag 27 juli is de start van Summerschool! Summerschool is het zomerprogramma dat Bibliotheek Zuid-Hollandse aanbiedt speciaal voor kinderen. Deze vakantie kun jij maar liefst vier weken lang terecht bij in de Bibliotheek voor mega leuke workshops en activiteiten. Met een feestelijke opening wordt Summerschool afgetrapt.

Summerschool is voor iedereen tussen de 6 en 12 jaar oud, voor kinderen van 4 en 5 jaar hebben we een speciale zomerprogrammering. Houd www.bzhd.nl de komende tijd in de gaten voor alle activiteiten! Eén ding kunnen je vast verklappen: het wordt een te gekke reis!

Filmhuisfilm
Een filmhuisfilm heeft vaak de grote bioscoopzalen niet gehaald. Maar...dat betekent niet dat de film het niet waard is om bekeken te worden. Kijk en laat je verrassen!

Woensdag 19 juni wordt de film "Summer 1993" vertoond. Ouddorp De Overkant | woensdag 19 juni | tijd 19.30 | toegang € 7,50 / € 6,50 voor bibliotheekleden
Bookchallenge juni
Op de Facebookpagina "Bookchallenge 2019" is het mogelijk om over gelezen boeken te discussiëren en leestips uit te wisselen. Maandelijks wordt een nieuwe challenge bekendgemaakt.

De challenge voor juni is als volgt: Juni is een spannende maand! Van 1 – 21 juni vinden namelijk de Spannende Boeken Weken plaats.

De uitdaging voor deze maand is dan ook: lees een spannend verhaal van een Nederlandse auteur! www.spannendeboekenweken.nl Bookchallenge 2019 | Iedere eerste dag van de maand een nieuwe leesuitdaging | Meedoen is gratis en verplicht tot niets
VakantieBieb jeugd
Op 1 juni is de de VakantieBieb voor de jeugd geopend. Vanaf 1 juli zijn ook boeken voor volwassenen beschikbaar. Deze gratis app is het zomercadeautje van de Bibliotheek, voor zowel leden als niet-leden. De jeugd geniet tijdens de zomermaanden onder meer van e-books van Barbara Barend, Tonke Dragt, Harmen van Straaten en Paul van Loon. De VakantieBieb bevat jeugdboeken in alle leeftijdscategorieën.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant