VVC kreeg voor aanvang van de wielertocht een verrassend hoog bedrag overhandigd van € 10.245,37. (Foto: Karolien Jordaan)
VVC kreeg voor aanvang van de wielertocht een verrassend hoog bedrag overhandigd van € 10.245,37. (Foto: Karolien Jordaan) Foto: Karolien Jordaan

Vrienden van Carmen in de Ramble Rally 2019

Actueel 743 keer gelezen

Al vijf jaar wordt de Ramble Rally georganiseerd, een rally door Europa van 5 dagen met bestemming onbekend! Een rally waar 100 auto's aan deelnemen en die in de loop der jaren al heel veel landen bezocht hebben. Iedere dag volgen er nieuwe opdrachten, nieuwe gps coördinaten, nieuwe routes.

Afgelopen editie (die plaatsvond van 19 t/m 24 mei) hebben Leen Breeman en Antoine Hakkenbrak mee gereden met deze Rally. Maar de heren reden niet zomaar mee, nee ze hebben Vrienden van Carmen gekoppeld aan hun avontuur.

En daar is het bestuur van de VVC echt heel blij mee. Op 18 mei kregen ze voor aanvang van de wielertocht een verrassend hoog bedrag overhandigd van € 10.245,37.

Genoten
Leen en Antoine hebben tijdens de rally genoten, ze reden door Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Bosnië en Italië. Een ervaring die ze niet hadden willen missen. Prachtige natuur, bergpassen die geweldig waren, verrassende locaties en ook nog hoog in het klassement terecht gekomen. Een avontuur met een belangrijk doel! Voor wie nieuwsgierig is geworden naar deze rally, www.ramblerally.nl .

Verslag: Carola Mijnders-Hakkenbrak
Foto Karolien Jordaan

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant